zavod-zrlo-logo

Alojzij Potočar, ZLRO

Moj računovodja skrbi za naš knjige že nekaj let. Vodenje računovodstva je ažurno in strokovno. Če želimo imeti kakršnokoli informacijo, jo prejmemo takoj. Zelo smo veseli tudi strokovnega svetovanja. Za nas je zelo pomembno, da smo povezani na daljavo in s tem prihranimo veliko časa. Delavci, s katerimi sodelujemo so pravi profesionalci in doslej nismo imeli nobenih težav. Podjetju Moj računovodja želimo veliko uspehov v prihodnje in uspešno sodelovanje z nami.

sertimex-group

Aleksandar Sacha Acimovic, SERTIMEX GROUP  d.o.o.

While working with Moj Računovodja d.o.o., we found them professional, proactive and extremely competent in all aspects of the bookkeeping and accounting business. They are very organized and detailed throughout the course of the works and making sure that all our accounting and financial processes are running efficiently and effectively. Moj računovodja d.o.o. personnel is always open for communication and cooperation.

We have no hesitation in recommending them for anybody who needs great service, brilliant advisory and spotless accounting company. Special praise for Špela Justin.

deproma-logo

Matej Roblek, DEPROMA Razvoj, prototipiranje in proizvodnja d.o.o.

»Z računovodskim servisom Moj računovodja d.o.o.  sodelujemo od začetkov našega poslovanja v letu 2014. S svojimi strokovnimi nasveti so nam svetovali že pri odločitvi za podjetniško pot in pomagali pri postopkih ustanovitve podjetja.

S sodelovanjem smo zelo zadovoljni. So strokovni, odzivni in zanesljivi. Obveščajo nas o zakonodajnih novostih in nam s strokovnimi nasveti nudijo podporo pri poslovnih odločitvah. V kolikor želite strokovno, zanesljivo in prijazno računovodsko podporo je Moj računovodja vsekakor pravi naslov.«

VideoSistemi_logo

Pavel Pirih, Video sistemi d.o.o.

V letošnjem letu smo začeli sodelovati s podjetjem Moj računovodja d.o.o.. Mučno sodelovanje s prejšnjim računovodstvom se je razvilo v čudovito izkušnjo.

Računovodske storitve opravljajo sproti, na vsako vprašanje takoj pisno odgovorijo, opozarjajo na morebitne nepravilnosti, odnos do partnerjev je profesionalen, potrudijo se najti odgovor na vsako vprašanje.

Toplo priporočamo!

DemarLogo

Mario Šarčević, Demar d.o.o.

S podjetjem Moj računovodja sodelujemo od leta 2015 in v tem času smo se prepričali da gre za resnega in zanesljivega poslovnega partnerja. Računovodski servis moj računovodja sodeluje pri našem projektu Najboljši računovodski servisi Slovenije, kjer uspešno vodi računovodstvo za kar nekaj naših partnerjev. V Sloveniji je veliko računovodskih servisov, definitivno pa lahko potrdim da sodi računovodski servis Moj računovodja med najbolj strokovne, izkušene in zanesljive.

CSD

Darja Kuzmanič Korva, Skupnost CSD Slovenije

S podjetjem Moj računovodja d. o. o. smo konec leta 2014 sklenili pogodbo za zunanje računovodske storitve. Pri prenosu tako pomembnega področja na zunanjega partnerja smo se bali potencialnih težav, a z veseljem lahko povemo, da prenos računovodskih storitev ni predstavljal nobenih težav in vsi postopki tečejo od prehoda dalje tekoče in brez težav.

Celotna ekipa je prilagodljiva, prijazna in strokovna. Vsi postopki se izvajajo ažurno, podrobno in v skladu z zakonodajo.

Priporočamo vsem, ki želijo svoje računovodstvo prepustiti v skrb profesionalcem!

KLP SKUPINA logo sejem Ljubljana

KLP d.o.o.

Težko je biti izviren, ko je vse že napisano. S podjetjem MOJ RAČUNOVODJA sodelujemo že 7 let in smo z njimi nadvse zadovoljni. So izredno strokovni, hitri in natančni. Gospa Jana, ki nas obiskuje enkrat tedensko, je prav poseben zaklad. Sledi zakonodaji, pomaga iskati rešitve, je hitro odzivna, požrtvovalna in prijazna.
Priporočamo vsem, ki želijo prepustiti svoje računovodstvo v skrb profesionalcem!

logotip_kmetija_pri_pustotniku

Milan in Žuža Brence, Kmetija pustotnik d.o.o.

S servisom Moj računovodja d.o.o. smo začeli sodelovati v začetku leta 2012. Zadovoljni smo, ker usluge nudijo tudi na sedežu podjetje, so prilagodljivi, prijazni in strokovni. Veseli nas, da imamo v prihajajočem obdobju sprememb na področju obveznega vodenja knjigovodstva na kmetijah sodelavce, ki ažurno spremljajo novosti in so pripravljeni delovati na področjih, kjer še ni ustaljenih praks.

33

Sara Čučnik, Ydria Motors d.o.o.

Priprava in izdelava plač za 485 redno zaposlenih delavcev, obračun nadomestil, refundacija prispevkov, kontrola. Delo se opravlja na sedežu podjetja.

brus_1

Marinka Brus, Brus transport d.o.o.

Od septembra 2010 sodelujemo s podjetjem Moj računovodja d.o.o. Z njimi smo zelo zadovoljni predvsem, ker so odprti za probleme, ki jih ima podjetnik in družba. Strokovno, hitro in učinkovito opravijo vse zaupane jim naloge za katere je bil sklenjen skupni dogovor o poslovnem sodelovanju. Poleg tega pa spoštujejo poslovne skrivnosti podjetja ter so diskretni v odnosu do drugih strank.

jaka_2

Stanislav Jakša, Jakša d.o.o., direktor

“Vodenje računovodstva smo že leta 1992 zaupali družbi SVOP INŽENIRING d.o.o. (skupina Moj Računovodja). Zadovoljni smo, ker delo in svetovanje opravljajo profesionalno, sledijo zakonodaji in razvoju računalniške informatike, ter na našem sedežu, s pomočjo naše sodelavke obelajo vso dokumentacijo. Prevzeli so skrb za celotno računovodstvo, plače, kadrovsko evidenco, statistiko, finančno in davčno svetovanje, tako da se mi brezskrbno posvečamo proizvodnji, prodaji, izboljševanju kakovosti in razvoju.”
tenisportal_2

Lojze Sivec, Loga-pro d.o.o., direktor

“Z ekipo računovodij Moj Računovodja sodelujemo od leta 2004. Vodijo nam računovodstvo za gostinsko dejavnost in trženje spletnega portala tenisportal.si. Velika pomoč pri optimatizaciji DDV-ja in usklajevanju zakjučnega računa. Prednost je pri osebnem kontaktu in obisku v našem podjetju. Le tako naprej! “

moj_agent

Urban Aljančič, Moj agent d.o.o., direktor

“Dokumentacije nikoli nisem želel prenašati iz pisarne ter s tem po nepotrebnosti izgubljati časa. Zaradi tega je obisk računovodje v našem podjetju izredno dobrodošel. Presenetili so me z odzivnostjo, prijaznostjo, svetovanjem in izredno visoko kvaliteto storitev.

novi_splet

Atribut d.o.o.

“Na podlagi neobvezujoče predstavitve smo se odločili za sodelovanje in smo z njihovimi storitvami zelo zadovoljni, ker nam ne kradejo časa temveč so hitri in strokovni.”

bsmd

B.S.M.D., Boštjan Podjed s.p.

“Z vašimi storitvami sem zadovoljen, ravno tako z referentko Jelko, ki je vedno židane volje in z veseljem prisluhne mojim željam, enako velja tudi za Tino in Gašperja.”

topizbira

TOP IZBIRA d.o.o.

Za Moj računovodja smo se odločili zaradi njihove ugodne ponudbe.  Zelo smo zadovoljni z strokovnostjo ter hitrim odzivom kadra.  Čeprav smo na trgu relativno novi so nam znali svetovat in pomagat pri vseh odločitvah. Top izbira ovitkov.