Združujemo znanje, ponujamo korektno storitev,
uživamo 30 letno zaupanje strank!

Vemo, da ste za uspeh in razvoj vašega servisa skozi vsa leta vložili neprecenljivo količino truda in ogromno vašega časa, saj narava dejavnosti zahteva celega človeka. Nakup, prodaja ali prevzem podjetja spadajo med poslovne dogodke, s katerimi se podjetnik le redko sreča. Ponujamo vam sodelovanje v smislu pridružitve vašega računovodskega servisa v skupino Moj Računovodja. Skupaj z našim finančnikom vam bomo pripravili individualno ponudbo.
V kolikor ste lastnik računovodskega servisa in vas združevanje v našo skupino zanima, pišite na e-mai: gasper@mojracunovodja.eu ali pokličite na tel. 041 706 846. Odprti smo tako za prevzem – odkup posameznih strank kot tudi celotnega računovodskega servisa. Vsako vaše povpraševanje bomo smatrali kot strogo zaupno. Vse informacije in ponudbe so za vas popolnoma neobvezujoče in brezplačne.
Veselimo se sodelovanja z vami.

 

Gašper Gmeiner

Prednosti pri združitvi v skupino MojRačunovodja:

  • Za prenos posla prejmete kupnino
  • Zaposlenim zagotovimo enake oziroma boljše pogoje dela
  • Kot lastnik oziroma nosilec dejavnosti imate možnost ostati v delovnem razmerju ali postati zunanji sodelavec
  • Strankam zagotovimo enako oziroma boljšo storitev
  • Akumuliramo znanje in izkušnje ter tako zagotovimo kar se da dobro in ugodno storitev
Prednosti-pri-združitvi-v-skupino-MojRačunovodja

“Z družbama Tajništvo in Svop sem sodeloval v času njunega združevanja. V procesu združevanja so se ves čas zavedali izjemnega pomena kakovostnega dela za stranke, pa tudi ustvarjanja pravega vzdušja za sproščeno in učinkovito delo vseh zaposlenih. Prvo veliko izkušnjo širitve poslovanja s pomočjo združevanja ekip in strank so tako uspešno prestali. Pod skupnim imenom Moj Računovodja je nastala homogena in zagnana ekipa, ki je zadržala prav vse stranke in pridobila tudi nove. Dobro strokovno delo in zagotavljanje pozitivnega delovnega ozračja je tisto, kar bo ekipi Mojračunovodja zagotovilo dolgoročen uspešen obstoj na trgu, zato sem prepričan, da bodo tudi naslednjo združitev, če se bodo zanjo odločili, izpeljali enako uspešno kot prvo”.

Robert Potočnik, finančnik, Semafor d.o.o.


“Za združitev v skupino Moj Računovodja sem se odločila po tehtnem premisleku. Korektna cenitv podjetja, prevzem strank z vso odgovornostjo, dobri pogoji za zaposlene in izboljšani pogoji za stranke (lokacija, večje število strokovnih sodelavcev, dodatna ponudba storitev) so odtehtali, da sem se odločila za zasluženi pokoj. Tako lahko uživam v prostem času, občasno pa preko podjemne pogodbe še vedno lahko opravljam svetovalno delo, zlasti dolgoletnim strankam, da sprememba ne zmoti njihov ritem poslovanja”.

Viktorija Frntič, računovodja, SVOP d.o.o.


“Trudimo se vzpostaviti korekten in zaupanja vreden odnos med podjetjem in stranko. V naši dejavnosti je edino orožje znanje in prijaznost . Podjetje velja toliko, kolikor ima dober kolektiv. Odnos med sodelavci ima pri nas posebni pomen. Vaš računovodja je moj sodelavec – Moj Računovodja”.

Gašper Gmeiner, direktor, Moj Računovodja d.o.o.


”Ponujamo vam sodelovanje, ki mora temeljiti na zaupanju in korektni ponudbi. Z uspešno pripojitvijo podjetja SVOP d.o.o., lahko rečemo, da smo se odločili dobro. Združevanje bo v bodoče ključnega pomena za zagotavljanje kvalitetne storitve, racionalizacije stroškov in s tem konkurenčne ponudbe. Samo ob zadovoljstvu obeh strani lahko rečemo, da smo sklenili posel”.

Tina Pirc, vodja servisa, Moj Računovodja d.o.o.