Zamenjava računovodskega servisa
Hitro in enostavno. Kadarkoli v letu!

Želite zamenjati računovodski servis, vendar mislite, da je potrebno čakati na oddajo bilance ali zaključek leta? Ni vam potrebno!

Po dogovorjenem načinu sodelovanja, ki je prilagojen vašemu načinu dela, se dogovorimo za presečni datum menjave računovodstva. V našem računovodskem servisu pripravimo vse potrebno za prenos in vam s tem omogočimo nemoteno poslovanje.

Vsi arhivi se v večini računovodskih programov lahko prenesejo elektronsko, fizične dokumente pa lahko hranite v naših pisarnah.

Moj računovodja – računovodski servis prilagojen vašim potrebam!

Smo podjetje, ki je začelo svojo pot v letu 1990. Partnerjem ponujamo korekten odnos, pošteno ceno in profesionalno storitev. Naše partnerstvo vam ponujamo na dolgi rok in z veliko mero osebnega pristopa. Ekipa naših računovodij se nenehno izpopolnjuje na vseh področjih računovodstva in dajatev. Z gotovostjo si upamo trditi, da smo več kot računovodski servis! Smo vpisani v katalog računovodskih servisov, imamo zavarovano poklicno odgovornost in smo nosilci naziva Finalist – Naj računovodski servis 2013.

Izpolnjujemo STANDARD IZVAJALCEV RAČUNOVODSKIH STORITEV, ki je priznan tudi s strani AJPES-a in Finančne uprave. Standard izvajalcev računovodskih storitev je oblika samoregulacije. Usklajen je s poslovnimi bankami, Banko Slovenije, Združenjem bank Slovenije, AJPES in finančno upravo. AJPES in FURS lažje poslujeta z davčnimi zavezanci, če nad njimi bedi strokoven računovodski servis. Enako velja za poslovne banke .

Pogosta vprašanja pri menjavi računovodskega servisa:

»Ali lahko računovodski servis zamenjam tudi med letom?«
Lahko! Potrebno je samo določiti presečni datum in pripraviti otvoritveno stanje.

»Ali z menjavo računovodskega servisa nastanejo dodatni stroški?«
Dokumentacija je last podjetja – podjetnika in jo je potrebno vrniti kadarkoli se podjetnik tako odloči. Sama otvoritev in začetek poslovanja je pri računovodskem servisu Moj računovodja d.o.o. ovrednotena glede na porabljen čas.

»Kaj se zgodi z arhivi: plačami, ddv-jem, zaključnimi računi?
Vse arhive lahko hranite v fizični obliki ali elektronskih datotekah na vaših E-Davkih.

»Ali je lahko aktiviranih več uporabnikov hkrati na portalu E-Davki?
Da. V času prehoda na novi računovodski servis lahko pustite dostop tudi obema računovodskima servisoma. Vi odločate kdo ima vpogled v vaše E-Davke in koga pooblastite oz. ukinete pooblastilo.

»Ali je cena mesečnega pavšala fiksna?«
Za znesek mesečnega pavšala se dogovorimo skupaj. Glede na ocenjen obseg dela se mesečni pavšal fiksira.

»Ali imate zavarovano poklicno odgovornost?«
Da. Poklicno odgovornost imamo zavarovano pri zavarovalnici Triglav d.d.

Že dolgo prenašate slabo opravljeno delo? Se po nepotrebnem ukvarjate z birokracijo in se zato težje posvetite vašemu poslu? Zagotovite si računovodski servis, ki bo hkrati vaš partner na poslovni poti – računovodski servis MOJ RAČUNOVODJA D.O.O.