Računovodski servis Moj računovodja: Posel smo ljudje na vseh nivojih!

Pri podjetju računovodski servis moj Računovodja že od leta 1990 zagotavljamo podjetnikom zanesljive in napredne računovodske storitve.

»RESNOST BANKE, ODZIVNOST MLADOSTNIKA«

Računovodske storitve opravljamo tako z večjimi podjetji, kot tudi z podjetniki, ki svojo pot šele začenjajo. Naš kolektiv šteje 13 redno zaposlenih računovodji, s čimer uspemo reševati zahteve večjih kompleksnih sistemov, še vedno pa smo dovolj »majhni«, da se z vsemi strankami osebno poznamo in lahko zagotovimo 100%  individualno obravnavo.

Sodelujemo z mednarodno odvetniško družbo in zaupanja vrednimi davčnimi svetovalci. S tem našim strankam zagotavljamo celovite računovodske storitvi »na ključ« (računovodstvo, pravno svetovanje, davčno svetovanje).

»Ko ste enkrat naša stranka, vodimo in skrbimo za vaše podjetje, kot da bi bilo naše.«

 

Računovodski servis ki je hkrati vaš najboljši partner

Ceno vodenja računovodstva prilagodimo vašim zmožnostim, saj vemo, da se partnerstvo sklepa na dolgi rok. Računovodstvo pokrivamo v Ljubljani z dvema poslovnima enotama in eno poslovno enoto v Škofji Loki. Po sistemu e-računovodstva lahko pokrivamo celotno Slovenijo.

V vse večji ponudbi in konkurenci je zelo pomembno, da se za poslovnega partnerja odločite preudarno. Naše partnerstvo vam ponujamo na dolgi rok in z veliko mero osebnega pristopa.

Ekipa naših računovodij se nenehno izpopolnjuje na vseh področjih računovodstva in dajatev, tako boste ob sodelovanju z nami deležni zanesljivega in strokovnega računovodskega svetovanja.
Moj računovodja = Računovodski servis za vašo dodano vrednost

Moj računovodja je nosilec STANDARDA IZVAJALCEV RAČUNOVODSKIH STORITEV, prav tako smo bili izbrani finalist NAJ RAČUNOVODSKI SERVIS in smo vpisani v KATALOG RAČUNOVODSKIH SERVISEV pri zbornici računovodskih servisov. Imamo zavarovano poklicno odgovornost.

Z gotovostjo si upamo trditi, da smo več kot računovodski servis!

 

Moj računovodja; Računovodske storitve tudi v vašem podjetju!

Poleg klasičnega vodenja računovodstva vam lahko ponudimo tudi knjigovodske in računovodske storitve v vašem podjetju. Obiščemo vas ob vnaprej dogovorjenih terminih, uporabljamo svojo programsko in strojno opremo ali pa se prilagodimo vaši, dokumentacija ostane na vaših policah, knjiženje dogodkov je ažurno, nasvet je pri roki.

Veselimo se sodelovanja z vami.

Gašper Gmeiner, Moj računovodja d.o.o.

 

Želite zamenjati računovodski servis? Hitro in enostavno. Kadarkoli med letom.

V primeru da se odločite postati naša stranka vam za prehod k ni potrebno čakati na bilanco. Prehod iz vašega obstoječega računovodskega servisa k nam je hiter, enostaven in je možen kadarkoli med letom.

Pri tem vam nudimo celotno podporo da prehod opravite transparentno in hitro. Naš računovodski servis vam po potrebi vso računovodsko dokumentacijo uredi tudi za nazaj.

 

Računovodski servis z vizijo

 1. Strankam prodati storitev, ki jo dejansko potrebujejo za uspešno rast podjetja
 2. Omogočati večjim podjetjem najem računovodje na sedežu podjetja
 3. Majhnim podjetjem pomagati postati veliki in dobičkonosni
 4. Našim sodelavcem zagotoviti prijetno delo, varnost in stimulativno plačilo
 5. Sodelovati s poslovnimi partnerji po sistemu Fair – Play

Zakaj izbrati računovodski servis Moj računovodja d.o.o.?


 • Delo opravimo v naših ali vaših prostorih

 • 27 let izkušenj na področju računovodstva

 • Osredotočenje na dejavnost podjetja

 • Zajamčena kakovost

 • Nižji stroški

 • Računovodski servis, ki je hkrati vaš partner

 • Povečanje učinkovitosti

 • Usmerjeno znanje

 • Redno izobraževanje

 • Odgovornost varovanja podatkov